Ontbijtboxen

Huyze de Kandij levert u een box vol heerlijke ontbijtextra's. U of de ontvanger zorgt voor brood en koeken.
(Prijzen zijn exclusief btw en exclusief transportkosten)

SMALL 1

17 euro

SMALL 2

17 euro

Neem contact op met Huyze De Kandij en verwen uw personeel op een originele manier met tongstrelend lekkers.

MEDIUM 1

22 EURO

Huyze De Kandij, relatiegeschenken, luxeconfiserie en guilty pleasures voor bedrijven

MEDIUM 2

22 EURO

LARGE 1

27 EURO

LARGE 2

27 EURO

Guilty pleasures

(Prijzen zijn exclusief btw en exclusief transportkosten)

SMALL

17 euro

MEDIUM

22 euro

Het aanbod van Huyze de Kandij? Relatiegeschenken, luxeconfiserie en guilty pleasures, allemaal mooi verpakt.

LARGE

27 euro

Verpakkingen

Naast onze boxen en zakjes (die mileuvriendelijk en recycleerbaar zijn) bieden we ook een unieke theedoekverpakkingen aan. Dit kan een mysterybox zijn of kan gevuld worden met een vruchtenkoek, ontbijtproducten, guilty pleasures of een mix daarvan.

Ontbijtboxen

Small
17 euro
Medium
22 euro
Large
27 euro
PAKKET 1PAKKET 2 PAKKET 1PAKKET 2 PAKKET 1PAKKET 2
CHOCO VALDIFLOR checkmark checkmark
CHOCO RENEE (200 ML) checkmark checkmark
CHOCO RENEE (100 ML) checkmark checkmark
CONFITUUR (212 ML) checkmark checkmark checkmark
CONFITUUR (106 ML) checkmark checkmark checkmark checkmark checkmark
CONFITUUR RENEE (100 ML) checkmark
MINI CONFITUUR checkmark
SPECULOOS checkmark
PEPERKOEK checkmark checkmark checkmark
STROOP checkmark checkmark
HONING checkmark checkmark checkmark checkmark checkmark
GRANOLA checkmark checkmark
CHOCOLATE FROM HEAVEN (BIO) checkmark checkmark checkmark
CHOCOLADETABLET RENEE checkmark checkmark
BUNCHBAR checkmark checkmark
ZAKJE CAKEJES checkmark
MINICHOCOLADE (3 STUKS) checkmark
KANDIJSTOK checkmark checkmark checkmark checkmark checkmark checkmark
RAZZLE DRANKJE (OPTIONEEL)

Guilty pleasures

Small
17 euro
Medium
22 euro
Large
27 euro
CHOCOLATE FROM HEAVEN (BIO) checkmark checkmark checkmark
ZAKJE CALISSONS checkmark
ZAKJE CHOCOLADEMIX checkmark
ZAKJE KOEKJES checkmark checkmark checkmark
BUCHE COCOS checkmark
NOUGAT (45 G) checkmark checkmark
LOSSE SNOEPJES checkmark checkmark checkmark
MINICHOCOLADE checkmark checkmark
ANANASPUNTJES MET CHOCOLADE checkmark
BOSVRUCHTENMENGELING checkmark
CHOCOSPEKKEN checkmark
PATE DE FRUITS + BOSVRUCHTENMENGELING checkmark

Aanbod

Chocolates from heaven

Deze repen gewoon chocoladerepen noemen? Dat is veel te weinig eer. Fijnproevers gebruiken de woorden goddelijk en sensationeel. Want zowel de intens pure smaak als het verhaal achter de chocolade zijn geschenken uit de hemel. Eén hap in deze verrukkelijke premium chocolade en je smaakpapillen weten niet hoe ze het hebben. Chocoladeboeren in Peru en Papoe-Nieuw-Guinea telen de chocolade ambachtelijk, biologisch én met liefde. En dat proef je meteen. Met elke reep help je de chocoladeboeren trouwens aan een betere toekomst. Premium chocolates from heaven zijn biologisch, fairtrade, vegan en hebben geen toegevoegde suikers.

Huisgemaakte confituur

Overheerlijke ambachtelijke en artisanale confituur afkomstig van het Landhuys in Brugge. Het Landhuys is gelegen in een idyllische omgeving met een druivenserre, moestuin, kruidentuin én een prachtige boomgaard met meer dan 70 oude fruitbomen. De ingrediënten gaan recht de tuin uit en de Jam Jam potjes in, zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen. Kers op de taart? Voor elke kilo fruit wordt slechts 20% suiker gebruikt. Deze confituur is een pure en gezonde lekkernij met een heerlijk authentieke smaak. Je likt ook de vingers af.

Ambachtelijke koekjes

Eén beet in dit koekje en je ervaart direct het genot van verse boter. De glimlach op je gelaat komt vanzelf. Elk knapperig koekje is artisanaal en wordt met de hand gemaakt. De kwaliteit is hoogwaardig en de smaak verrukkelijk. Dat geldt trouwens ook voor de suikervrije koekjes.

Stroop

Zullen we je meteen maar ons geheim vertellen? Hoe meer fruit, hoe lekkerder de stroop. Onze appelstroop bestaat daarom uit suikerbieten en héél veel appels. Ontelbaar veel appels zelfs. Die leveren een intens zoete en fruitige smaak op. Een topper.

Lunchbar

Een gezonde en oogstrelende lekkernij. Wie zei alweer dat smaak een combinatie is van zintuigen en dat het oog ook wel wat wil? Deze lunchbar ziet er niet alleen prachtig uit, hij smaakt ook heerlijk. Als tof tussendoortje zit de bar vol zaden, noten, pitten en gedroogd fruit. De koude raw-bereiding zorgt ervoor dat de vitaminen en mineralen bewaard blijven. Biologisch en vegan, gluten- en lactosevrij. Lekker en gezond.

Granola

Hét perfecte onderdeel van een gezond ontbijt door de vezels, vitaminen en mineralen. De geroosterde volkoren granen en stukjes gedroogd fruit, gebakken in een laagje kokosolie geven je massa’s energie. Je kan de wereld weer aan. Dit volmaakte vitaminesupplement wordt gezoet met een natuurlijke zoetstof zoals honing.

Calissons

Het trefwoord van deze zoete Franse lekkernij? Amandelen uit de Provence, gecombineerd met gekonfijte meloen, natuurlijke suikersiroop en een vleugje gesuikerde sinaasappelschil in amandelolie. Het glinsterende glazuurlaagje maakt alles af. Ruik je die typische geur? Loopt het water je in de mond? Voel je de calissons al op je tong? De smaak is in één woord zalig. Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn.

Razzle

Razzle is Belgisch, biologisch, 0% toegevoegde suikers en 100% natuurlijke verfrissing! De oranjekleurig drank iis de perfecte balans van mandarijn en citroengras. De witgele drank is de unieke combinatie van appel, citroen en jeneverbes.

Kandijstok

Leuk en lekker om je thee of koffie te zoeten. Je hangt de stokjes zo in je kopje. Heerlijk alternatief voor een schep suiker met de pure smaak van kandij. Ook een afdoend middel tegen keelpijn en verkoudheid.